Menu
Volg Brasserie DenK
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Overnachten

Heeft u zin om na uw diner relaxed na te genieten op Landgoed Duin & Kruidberg? Dat kan! Landgoed Duin & Kruidberg telt 75 luxe hotelkamers. 31 kamers bevinden zich in het klassieke landhuis en 44 kamers in de aangrenzende hotelvleugel. De volgende ochtend kunt u bij DenK weer aanschuiven voor een overheerlijk ontbijtbuffet. Bij mooi weer natuurlijk in de tuin!

DenK Arrangement

Heeft u zin om na uw diner relaxed na te genieten op Landgoed Duin & Kruidberg? Dat kan! Met het DenK Arrangement hoeft u niet na te denken over wie naar huis rijdt, want u blijft heerlijk slapen in een van de comfortabele Patiokamers. De volgende dag start gelijk goed, want u schuift dan aan voor het uitgebreide ontbijtbuffet dat voor u klaar staat in de Brasserie. Onze Chef haalt de meest verse broden, vleeswaren, kazen en andere heerlijkheden van lokale leveranciers. Verse sappen, smoothies of bubbels om mee te beginnen. U kiest!

Inhoud DenK Arrangement

  • Welkomstaperitief
  • 3-gangen ‘Menu van de Markt’ in Brasserie DenK
  • Overnachting in een Patiokamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet in Brasserie DenK, of bij mooi weer op het terras

€ 127,50 per persoon *

DenK Fiets Arrangement

Combineer sportiviteit met culinair genieten en u keert gegarandeerd als herboren naar huis. Met een goed gevulde picknickrugzak en een fietskaart in de hand maakt u een schitterende fietstocht. Deze dag wordt u gegarandeerd verrast door het rustgevende Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Na dit sportieve uitstapje geniet u 's avonds van de kookkunsten van onze chefs, waarna u ongetwijfeld moe maar voldaan op uw zachte bed neerstrijkt.

Inhoud DenK Fiets Arrangement

  • 1 dag fietshuur
  • Fietskaart
  • Goed gevulde picknickrugzak voor de lunch
  • 3-gangenMenu van de Markt 
  • Overnachting in een Patiokamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet

€ 145,00 per persoon *

* Deze arrangementprijs is per persoon en gebaseerd op een verblijf van twee personen (eenpersoonstoeslag vanaf € 75,00) en op basis van beschikbaarheid. De arrangementprijs is exclusief toeristenbelasting en administratieve kosten à € 1,90 p.p.

Reserveer online

Voor-, hoofd- en nagerecht? Laat de chef het bepalen.

Of kies zelf. DenK

Denk volgen

Brasserie DenK op TwitterBrasserie DenK op facebookStuur een e-mailWaardeer ons op IensTripadvisor

Genieten zit tussen je oren, doe je op je eigen manier, deel je met geestverwanten en moet je verrijken.

Ik DenK, dus ik geniet.