Menu
Volg Brasserie DenK
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Pasen bij DenK

High Tea bij Brasserie DenK

Tijdens beide Paasdagen is Brasserie DenK geopend voor:- Een heerlijke Paas High Tea voor jong & oud! De prijs bedraagt: € 32,50 p.p. inclusief een bruisend aperitief. Voor de kleine gasten: € 19,50 per kind. 

Wilt u liever à la carte dineren? Dat kan natuurlijk ook op eerste en tweede Paasdag bij Brasserie DenK! Voor kinderen hebben wij een speciaal Kindermenu. 

En verder..

Uiteraard zijn er een aantal activiteiten die tijdens Pasen niet mogen ontbreken! Zo kun­nen onze kleine gasten beide dagen eieren zoeken en schilderen, samen met de Paas­haas. Verder kunnen de kinderen de hele dag spelen in het speciale kinderparadijs! Begelei­ding is aanwezig tussen 11:00 en 15:00 uur. Om uw beleving op het Landgoed zo com­pleet mogelijk te maken, kunt u uiteraard ook tijdens de Paasdagen bij ons blijven over­nachten. Voor meer informatie of eventuele reserveringen verwijzen wij u graag naar onze website: www.duin-kruidberg.nl. Voor alle Paasarrangementen hanteren wij 100% betaling vooraf. U kunt tot een week voor aankomst kosteloos annuleren. 

  • Aanstaande dinsdag begint de Lente! Om dit met jullie te vieren serveren wij een heerlijke cocktail van het huis o… https://t.co/kTYGoodm8C

Denk volgen

Brasserie DenK op TwitterBrasserie DenK op facebookStuur een e-mailWaardeer ons op IensTripadvisor

Genieten zit tussen je oren, doe je op je eigen manier, deel je met geestverwanten en moet je verrijken.

Ik DenK, dus ik geniet.