Menu
Volg Brasserie DenK
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Welkom bij Brasserie & Loungebar DenK!

U vindt Brasserie & Loungebar DenK op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Bij ons kunt u ontbijten, lunchen, high tea’en, dineren, loungen en genieten. Bij mooi weer bij DenK in de Tuin met uitzicht over de prachtige vijver en Engelse tuin.

Seizoensgebonden, dagvers en lokaal zijn de sleutelwoorden voor de keuken van Brasserie DenK. Vanuit de brasserie, ziet u de koks in de open keuken de ingrediënten en producten omtoveren naar klassieke brasseriegerechten in een modern jasje.

De keuken is geopend van 10.00 – 22.00 uur.

 

Winterbarbecue


Brasserie DenK bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden...
Op zondag 14 januari vieren wij het 10-jarige jubileum van Brasserie DenK, tijdens een overheerlijke en gezellige winterbarbecue! Om 17:30 zal er een heerlijk glas gluwwein en chocomel voor u klaar staan en kunt samen met uw vrienden en/of familie uitkijken naar een fantastisch nieuwjaar. Nadat u gezellig met uw familie en/of vrienden heeft staan borrelen kunt u aanschuiven voor de winterbarbecue. Onze chefkok zal u bij de barbecue voorzien van heerlijk vlees. Ook zal er een uitgebreid salade buffet met brood voor u klaar staan.

De prijs bedraagt € 29,50. Voor meer informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon via 023 – 512 18 00. 

Winter BBQ.jpg low

DenK verder...

Direct reserveren

Denk volgen

Brasserie DenK op TwitterBrasserie DenK op facebookStuur een e-mailWaardeer ons op IensTripadvisor

Genieten zit tussen je oren, doe je op je eigen manier, deel je met geestverwanten en moet je verrijken.

Ik DenK, dus ik geniet.